Novogodišnja noć: Markov i Simin Damjanov obišli dežurne službe (video)

Novogodišnja noć: Markov i Simin Damjanov obišli dežurne službe (video)

Markov i Simin Damjanov obišli dežurne službe

 

OPOVO, 31. decembar 2022 – Predsednik opštine Miloš Markov i njegova zamenica Anka Simin Damjanov obišli su tokom novogodišnje noći dežurne službe naše opštine – komunalce, policajce, vatrogasce i lekare.Markov i Simin Damjanov su prvo posetili fabriku vode. Nakon toga obišli su Policijsku i Vatrogasnu stanicu Opovo. Na kraju svoj obilazak su završili u Domu zdravlja Opovo.

Markov i Simin Damjanov obišli dežurne službe; Foto/Glas Opova

Predsednik opštine je istakao rad ovih javnih ustanova i preduzeća, a da je njegova poseta čin poštovanja i zahvalnosti za sve ono što rade, ne samo ove noći, već i tokom cele godine.

„Ovo je postala jedna naša mala tradicija da u novogodišnjoj noći obiđemo dežurne službe, da im pre svega ukažemo jedno poštovanje i da im se zahvalimo za njihov rad i što su tu na terenu prisutni i budu dostupni našim sugrađanima ukoliko ima potrebe. Obišli smo Dom zdravlja, komunalno preduzeće, policijsku i vatrogasnu službu, videli smo da je stanje za sada u redu, nadamo se da će tako ostati i do kraja večeri i da će sve proći u redu tokom novogodišnje noći.

Iskoristio bih priliku da svim našim sugrađanima čestitam Novu godinu i poželim sve najlepše“, poručio je Markov.

Markov i Simin Damjanov su dežurnim radnicima ovih službi doneli slano i slatko posluženje uz želju da tokom novogodišnje noći imaju što manje posla.

Novogodišnja čestitka predsednika opštine Opovo

Novogodišnja čestitka predsednika opštine Opovo

Novogodišnja čestitka predsednika opštine Opovo

OPOVO, 31. decembar 2022 – Predsednik opštine Miloš Markov uputio je novogodišnju čestitku građanima naše opštine:

Dragi sugrađani,
Sa željom da naredne godine nastavimo sa dobrim projektima na unapređenju razvoja naše opštine, pre svega vam svima želim dobro zdravlje i porodičnu sreću, ekonomski i svaki drugi napredak u životu i da vam se sve želje i snovi ispune.
U ime lokalne samouprave i svoje lično ime

Srećna Nova 2023. godina!

 

 

Fudbal: Marković i Puškaš nova pojačanja sakulskog Borca

Fudbal: Marković i Puškaš nova pojačanja sakulskog Borca

Marković i Puškaš nova pojačanja sakulskog Borca

SAKULE, 31. decembar 2022 – Zimska fudbalska pauza je u toku ali Uprava sakulskog Borca ne sedi skrštenih ruku. Mada su polusezonu završili na čelnoj poziciji, a ekipa igrala dobro, klub je ipak preduzeo korake na pojačanju tima.

Novi fudbaleri sakulskog Borca su Opovčani Aleksandar Marković i Milan Puškaš.

Iskusni Aleksandar Marković je dobro poznat fudbaler južnobanatskih terena. Ponikao je u opovačkom Omladincu, a tokom karijere već je nastupao za sakulski Borac, a branio je boje Radničkog iz Barande, Spartaka iz Debeljače, Poleta iz Idvora, Glogonja …

I Milan Puškaš (21) je tokom svoje igračke karijere već nosio dres sakulskog Borca. Svoje prve fudbalske korake ovaj talentovani fudbaler načinio je u Akademiji „Stenli“, a već sa 15 godina zaigrao za seniorski tim Omladinca. Kao veliki talenat prešao je u redove srpskoligaša iz Sakula, nakon godinu dana se vraća u Opovo, da bi kasnije otišao u Uzdin, odakle se sada ponovo vraća u Sakule.

 

Novogodišnja čestitka predsednika Skupštine opštine Opovo

Novogodišnja čestitka predsednika Skupštine opštine Opovo

Novogodišnja čestitka predsednika Skupštine opštine Opovo
OPOVO, 31. decembar 2022 – Predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić uputio je novogodišnju čestitku građanima opštine Opovo:
Poštovane sugrađanke i sugrađani. U ime Skupštine opštine Opovo i u svoje lično ime Vama i Vašim porodicama želim da Novu godinu dočekate u sreći i miru, u krugu najbližih.
Želim da Vam godina koja je pred nama donese zdravlja, mnogo više zadovoljstva, sreće, ispunjenosti, ostvarenih želja i ciljeva.
Najmlađim sugrađanima želim više uspeha u školi, novih saznanja i iskustava, igre i radosti.
Želim Vam srećnu i uspešnu 2023. godinu !

Opštinska narodna biblioteka Opovo: Čekamo vas u biblioteci, kulturnom centru i galeriji

Opštinska narodna biblioteka Opovo: Čekamo vas u biblioteci, kulturnom centru i galeriji

Čekamo vas u biblioteci, kulturnom centru i galeriji
OPOVO, 31. decembar 2022 – Dragi ljubitelji i poštovaoci kulture, nauke i umetnosti. Tokom poslednjih 12 meseci družili smo se na 90 raznih događaja: pozorišne predstave, koncerti, manifestacije, bioskopske projekcije, umetničke i istorijsko – dokumentarne izložbe, književni susreti, edukativna predavanja, prezentacije novih izdanja, kreativne radionice za decu i odrasle…, i nadamo se da smo ispunili vaša očekivanja.
I u Novoj 2023. godini biće puno novih sadržaja, a mi vas očekujemo u našim bibliotekama, kulturnom centru i galeriji da zajedno uživamo u čarobnom svetu kulture.
Vaša Opštinska narodna biblioteka Opovo (Kulturni centar Opovo i Galerija „Jovan Popović“)
Srećna Nova 2023. godina!