Novogodišnja noć: Markov i Simin Damjanov obišli dežurne službe (video)

31/12/2022

Markov i Simin Damjanov obišli dežurne službe

 

OPOVO, 31. decembar 2022 – Predsednik opštine Miloš Markov i njegova zamenica Anka Simin Damjanov obišli su tokom novogodišnje noći dežurne službe naše opštine – komunalce, policajce, vatrogasce i lekare.Markov i Simin Damjanov su prvo posetili fabriku vode. Nakon toga obišli su Policijsku i Vatrogasnu stanicu Opovo. Na kraju svoj obilazak su završili u Domu zdravlja Opovo.

Markov i Simin Damjanov obišli dežurne službe; Foto/Glas Opova

Predsednik opštine je istakao rad ovih javnih ustanova i preduzeća, a da je njegova poseta čin poštovanja i zahvalnosti za sve ono što rade, ne samo ove noći, već i tokom cele godine.

„Ovo je postala jedna naša mala tradicija da u novogodišnjoj noći obiđemo dežurne službe, da im pre svega ukažemo jedno poštovanje i da im se zahvalimo za njihov rad i što su tu na terenu prisutni i budu dostupni našim sugrađanima ukoliko ima potrebe. Obišli smo Dom zdravlja, komunalno preduzeće, policijsku i vatrogasnu službu, videli smo da je stanje za sada u redu, nadamo se da će tako ostati i do kraja večeri i da će sve proći u redu tokom novogodišnje noći.

Iskoristio bih priliku da svim našim sugrađanima čestitam Novu godinu i poželim sve najlepše“, poručio je Markov.

Markov i Simin Damjanov su dežurnim radnicima ovih službi doneli slano i slatko posluženje uz želju da tokom novogodišnje noći imaju što manje posla.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije