Saobraćaj: RADOVI NA PANČEVAČKOM MOSTU

RADOVI NA PANČEVAČKOM MOSTU

Opovo, 20. oktobar 2020;

Od danas do 24. oktobra, na Pančevačkom mostu, u smeru Beograd – Pančevo, u desnoj saobraćajnoj traci obavljaće se radovi na popravci dilatacionih spojnica. Radovi se izvode u vremenskom intervalu od 18:00 do 6:00 časova ujutru.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom.
Penzijsko i invalidsko osiguranje: ISPOSTAVA PIO FONDA RADI U PETAK

ISPOSTAVA PIO FONDA RADI U PETAK
Opovo, 20. oktobar 2020;
U petak 23. oktobra radiće ispostava PIO fonda u Opovu. Šalter za prijem korisnika nalazi se u objektu zdravstvenog osiguranja u ulici Borisa Kidriča kod zgrade Doma zdravlja Opovo.
Vreme: DANAS PRETEŽNO SUNČANO, DO 17 STEPENI

DANAS PRETEŽNO SUNČANO, DO 17 STEPENI

20. oktobra (Tanjug) – Danas će u Srbiji jutro biti hladno, mestimicčno maglovito sa slabim prizemnim mrazem, koji je ponegde moguć i na 2 metra visine, dok će tokom dana u većini mesta biti  pretežno sunčano. Samo je po kotlinama i ponegde duž rečnih tokova moguće duže zadržavanje magle ili niske oblačnosti.

Vetar slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od -1 do 5, najviša dnevna od 13 do 17 stepeni. U Beogradu će jutro biti hladno sa slabim prizemnim mrazem, a tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 5, najviša dnevna oko 16 stepeni. Do subote će biti pretežno sunčano i osetno toplije. Samo će jutra i dalje biti hladna sa slabim prizemnim mrazem i maglom mestimično, dok ceh maksimalna dnevna temperatura u većini mesta biti iznad i znatno iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine (od 20 do 23 stepena). Tokom noći subota na nedelju na severu i zapadu, od nedelje i u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno i hladnije mestimično sa kišom