Recepti po po preporuci kuhinje hotela “Stari Banat”: Užički uštipak

16/03/2022

Užički uštipak

Priprema:

Meso, izrendan kačkavalj, iseckana slanina na sitnije kockice, beli luk i začine dobro sjediniti i napraviti kao male ćuftice. Ispeći na roštilju  sa obe strane . Poređati u zemljanu posudu I na njih ređati pečenu papriku, pršutu , kajmak  zatim staviti u rernu na 200°C da se malo zapeče.

PROČITAJTE JOŠ:


Piletina sa limunom

Paketići u dve vrste sosa

Fileti dimljene pastrmke u sosu od kikirikija na rižotu od povrća


Sastojci:

200g mlevenog mesa, 30g kackavalja, 20g slanine, 3g belog Luka, 50g slatke pečene paprika, 50g pršute, 30g kajmaka, biber so

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije