Recepti po preporuci kuhinje hotela “Stari Banat”: Jesenje pene

14/09/2022

Jesenje pene
Priprema:
Crni luk iseći na sitne kockice, dodati file i papriku iseckanu na kockice i dinstati na maslacu oko 3 minuta
Paprici i mesu dodati pavlaku, beli luk, mocarelu i parmezan,  začiniti i pustiti da proključa. Dodati pene i peršunovo lišće kuvati još oko minut.
Jelo servirati toplo uz belo polu suvo vino po izboru.

Namirnice:

20g maslaca
50g crnog luka
10g belog luka
200g pečene oljuštene paprike
100g pilećeg filea
150g kuvanih pena
2dl pavlake
50g mocarele
50g parmezana
Perušnovo lišće
So
Biber
Suvi začin

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije