Recepti po preporuci kuhinje hotela Stari Banat: Grilovana orada na sušenom paradajzu

20/10/2021

Grilovana orada na sušenom paradajzu

OPOVO, 20. oktobar 2021 – Priprema: Svežu oradu očicistiti, posoliti i peći na ploči uz povremeno okretanje i prelivanje maslinovim uljem.

Na maslinovom ulju propržiti šargarepu, čeri paradajz oko 2 minuta, dodati sušeni paradajz, beli luk i naliti paradajz pelatom.

Skuvati krompir, iseći luk i napraviti salatu.

Oradu servirati sa krompir salatom i preliti  nadevom od sušenog paradajza.

Naminice:

500g krompira

100g suvo soljene slanine

150g pečene paprike

100g kačkavalja

10g belog luka

10g maslinovog ulja

100g kajmaka

peršunovo lišće

so

biber

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije