Fudbal: Baranđani korak bliže tituli

21/05/2023

u SPORT

Baranđani korak bliže tituli

BARANDA, 20. maj 2023 – Nakon iznenađujućeg nerešenog rezultata u prošlom kolu sa Mundialom u Pančevu, Baranđani su dodali gas i ispratili Bavanište sa pet golova u mreži.

RADNIČKI (Baranda) – BSK BAVANIŠTE 5:1 (3:1); Meč nije dobro počeo za Baranđane jer su gosti iz Bavaništa prvi poveli. Međutim, Radnički se brzo povratio i sa tri pogotka Dobrića, Cukića i Petrova na poluvreme otišao sa rezultatom 3:1.

U nastavku meča još dva pogotka za „Vrane“ a strelci su bili Dobrić i Milovanov. U naredna tri kola Radnički ima mečeve sa tri ekipe iz donjeg dela tabele (Mladost, Omladinac i Omladinac 1927), tako da ne bi trebalo da bude iznenađenja u njihovom pohodu ka prvom mestu Druge južnobanatske lige zapad.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima   OPOVO, 26. maj 2023 – Za razliku od prethodnih nekoliko kola, ovog vikenda utakmice bez većeg rezultatskog značaja osim meča u Vojlovici. Radnički gostuje u Vojlovici gde ima ulogu favorita ali i...

Atletika: Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu

Atletika: Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu

Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu OPOVO, 25. maj 2023 - U prelepom ambijentu i na novom atletskom stadionu u Ćupriji održano je 24. maja Republičko školsko prvenstvo u atletici. Osnovnu školu "Zoran Petrović" iz Sakula, predstavljao je Viktor Lazin u...

najnovije

najčitanije