Školski sport: Odigran međuškolski turnir u basketu „3 na 3“

06/12/2022

Odigran međuškolski turnir u basketu  „3 na 3“

Opovo, 6. decembar 2022
U fiskulturnoj sali OŠ „Dositej Obradović“ održan je turnir u basketu „tri na tri“ gde su u muškoj i ženskoj konkurenciji na megdan izašli predstavnici škola „Branko Radičević“ (devojčice) i „Isidora Sekulić“ (dečaci),  iz Pančeva, zatim „Jovan Jovanović – Zmaj“ (devojčice) i „Đura Jakšić“ (dečaci) iz Kovina i škole „Dositej Obradović“ u Opovu. Nakon odigranog turnira prvo mesto u ženskoj konkurenciji osvojila je ekipa iz Opova, druge su bile predstavnice iz Kovina, a na trećem mestu učenice iz Pančeva.

 

U muškoj konkurenciji najbolji su bili momci iz Pančeva, drugo mesto je osvojila ekipa iz Kovina, dok su na trećem završili predstavnici naše škole.
Turnir su obišli predsednik opštine Opovo, Miloš Markov, predsednik skupštine Nenad Josić u društvu direktora Slaviše Miškova, gde su na kraju pozdravili učesnike i podelili medalje.

pročitajte još i

Crveni krst Opovo: Najava akcije dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Opovo: Najava akcije dobrovoljnog davanja krvi

Najava akcije dobrovoljnog davanja krvi Opovo 7. februar 2023 Akcija dobrovoljnog davanja krvi održaće se u sredu 13. februara u Opovu, u OŠ „Dositej Obradović“ u Opovu od 11:00 do 13:30h i u Zdravstvenoj ambulanti Sefkerin od 14:30 do 17:00h. Krv mogu dati sve zdrave...

Pčelarstvo: Održano još jedno predavanje pčelarima

Pčelarstvo: Održano još jedno predavanje pčelarima

Održano još jedno predavanje pčelarima Opovo, 5. februar 2023 U Sali info centra juče je održano predavanje zainteresovanim pčelarima iz naše opštine. Tema je nosila naziv ,,Rojeva matica i druge urbane legenda Balkaskog pčelarstva”, a predavanje je održao pčelar iz...

najnovije

najčitanije