Školski sport: Odigran međuškolski turnir u basketu „3 na 3“

06/12/2022

Odigran međuškolski turnir u basketu  „3 na 3“

Opovo, 6. decembar 2022
U fiskulturnoj sali OŠ „Dositej Obradović“ održan je turnir u basketu „tri na tri“ gde su u muškoj i ženskoj konkurenciji na megdan izašli predstavnici škola „Branko Radičević“ (devojčice) i „Isidora Sekulić“ (dečaci),  iz Pančeva, zatim „Jovan Jovanović – Zmaj“ (devojčice) i „Đura Jakšić“ (dečaci) iz Kovina i škole „Dositej Obradović“ u Opovu. Nakon odigranog turnira prvo mesto u ženskoj konkurenciji osvojila je ekipa iz Opova, druge su bile predstavnice iz Kovina, a na trećem mestu učenice iz Pančeva.

 

U muškoj konkurenciji najbolji su bili momci iz Pančeva, drugo mesto je osvojila ekipa iz Kovina, dok su na trećem završili predstavnici naše škole.
Turnir su obišli predsednik opštine Opovo, Miloš Markov, predsednik skupštine Nenad Josić u društvu direktora Slaviše Miškova, gde su na kraju pozdravili učesnike i podelili medalje.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Akcija dobroboljnog davanja krvi  u ponedeljak 26. februara

Akcija dobroboljnog davanja krvi u ponedeljak 26. februara

Akcija dobroboljnog davanja krvi  u ponedeljak 26. februara OPOVO, 23. februar 2024 Akcija dobrovoljnog davanja krvi na teritoriji naše opštine održaće se u ponedeljak 26. februara i to u Opovu, u OŠ „Dositej Obradović“, u periodu između 12:30 i 14:30 časova i u...

U ponedeljak kolačijada u Sakulama

U ponedeljak kolačijada u Sakulama

Sakule, 22. Februar 2024 Zaposleni Osnovne škole,, Zoran Petrović" su već godinama unazad organizatori i učesnici brojnih humanitarnih akcija. U ponedeljak 26. februara sa početkom u 12 časova u fiskulturnoj sali škole u Sakulama biće organizovana prodaja poslastica...

najnovije

najčitanije