Školski sport: Odigran međuškolski turnir u basketu „3 na 3“

06/12/2022

Odigran međuškolski turnir u basketu  „3 na 3“

Opovo, 6. decembar 2022
U fiskulturnoj sali OŠ „Dositej Obradović“ održan je turnir u basketu „tri na tri“ gde su u muškoj i ženskoj konkurenciji na megdan izašli predstavnici škola „Branko Radičević“ (devojčice) i „Isidora Sekulić“ (dečaci),  iz Pančeva, zatim „Jovan Jovanović – Zmaj“ (devojčice) i „Đura Jakšić“ (dečaci) iz Kovina i škole „Dositej Obradović“ u Opovu. Nakon odigranog turnira prvo mesto u ženskoj konkurenciji osvojila je ekipa iz Opova, druge su bile predstavnice iz Kovina, a na trećem mestu učenice iz Pančeva.

 

U muškoj konkurenciji najbolji su bili momci iz Pančeva, drugo mesto je osvojila ekipa iz Kovina, dok su na trećem završili predstavnici naše škole.
Turnir su obišli predsednik opštine Opovo, Miloš Markov, predsednik skupštine Nenad Josić u društvu direktora Slaviše Miškova, gde su na kraju pozdravili učesnike i podelili medalje.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije