Kačarevo: Festival slanine do nedelje 6. marta

04/03/2022

Festival slanine do nedelje 6. marta

KAČAREVO, 4. mart 2022 – Jedna od najpoznatijih vojvođanskih gastronomskih manifestacija u Vojvodini „Slaninijada“ u Kačarevu otvorena je u četvrtak.

Manifestacija se održava od 3. do 6. marta, a prema zvaničnim podacima organizatora prisutno je 300 izlagača i na štandovima se nalazi 100 tona slanine i 400 tona ostalih proizvoda.

Ponuda je bogata, cene su „šarene“, a proizvodi se mogu kupiti svakog dana tokom trajanja Slaninijade, od 8 do 20 časova.

U kategoriji zanatskih slanina titulu je poneo Jovan Pavlović, kod industrijskih slanina najbolja je slanina mesare Burjan, dok je najbolju slaninu od mangulice imao Milan Zlatković iz Kačareva.

Ocenjivanje najbolje slanine, a Iz Kikinde stiže najveća slanina teška 173 kg

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održan koncert duhovne muzike u Sefkerinu

Održan koncert duhovne muzike u Sefkerinu

SEFKERIN, 26/27. maj 2024 – Sefkerinska crkva je u nedelju bila istovremeno i hram i koncertna dvorana. Svoje prve koncerte održali su Dečiji crkveni hor i Liturgijski hor sefkerinskog hrama „Sabor Svetog arhangela Gavrila“. Koncert je privukao veliku pažnju, a...

Na preventivnim pregledima u nedelju pregledana 31 osoba

Na preventivnim pregledima u nedelju pregledana 31 osoba

OPOVO, 27. Maj 2024 U nedelju 26.maja 2024.godine Dom zdravlja Opovo je u okviru akcije Ministarstva zdravlja Republike Srbije organizovao akciju besplatnih preventivnih pregleda. Pregledana je 31 odrasla osoba, konstatovan je povišen krvni pritisak kod 3 osobe,...

najnovije

najčitanije