Recepti po preporuci kuhinje hotela Stari Banat: Špagete Bolonjeze

02/09/2021

Špagete Bolonjeze

OPOVO, 2. septembar 2021 – Priprema: staviti ulje i luk u tiganj, propržiti 3-4 minuta, dodati mleveno meso, paradajz sos i začine. Sačekati da proključa pa smanjiti vatru. Ostaviti da krčka još jedno desetak minuta sa povremenim mešanjem. Staviti špagete da se skuvaju u ključaloj, slanoj vodi.

Sastojci:

špagete 120g,

1 glavica crnog luka,

1 čen belog luka,

200gr mlevenog mesa (junetina, svinjetina)

so, biber,

origano po ukusu,

100ml paradajz sosa,

20gr parmezana za dekoraciju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Recepti po preporuci kuhinje hotela “Stari Banat”: Pileći haos

Recepti po preporuci kuhinje hotela “Stari Banat”: Pileći haos

Način pripreme: Obariti krompir i napraviti pire. U tiganj sitno iseckati jetricu,slaninu i šampinjone.  Sve to ispržiti i začiniti, ocediti od viška masnoće. Pileći file ispeći na tiganju. Ređati u podmazani činijicu pire krompir, jetricu pa file zatim okrenuti na...

najnovije

najčitanije