Recepti po preporuci kuhinje hotela “Stari Banat“: Rolovana pastrmka na ratatui povrću

16/04/2021

Recepti po preporuci kuhinje hotela “Stari Banat“: Rolovana pastrmka na  ratatui povrću

Priprema:

Svežu pastrmku očistiti, dobro krpom prosusiti, lagano nožem filetirati, proveriti da li je ostalo sitnih koščica. Filet pastrmke položiti na dasku na njega naneti papriku, posoliti i urolati u vidu rolnice, povezati aluminijumskom folijom i staviti u rernu da se peče 15min na 200C. Povrće iseći na kockice i propržiti na maslinovom ulju, dodati začine pa ubaciti kuvani pirinač, propržiti 2minuta

Povrće servirati toplo na tanjir, preko njega položiti ribu i servirati uz belo vino rizling vinarije Kovačević.


Pročitajte još: Recepti po preporuci kuhinje hotela “Stari Banat”: Aromatični rižoto

Aromatični rižoto
Priprema:
Iseckajte luk i izdinstajte ga na malo vode, dodajte pirinač i dve kašike paradajza pelata da ogrezne.

Namirnice:

300g Fileta Pastrmke

50g pečuraka

50g tikvica

50g patlidžana

50g paprike babure

50g paprike silje

50g ceri paradajza

50g crvenog luka

10g belog luka

Maslinovo ulje

100g kuvanog pirinča

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije