Memorijalni turnir Plavšić – Ješić: POBEDNIK TURNIRA VETERANI RADNIČKOG

29/06/2020

POBEDNIK TURNIRA VETERANI RADNIČKOG

Sakule, 29. jun 2020;

Pobednici ovogodišnjeg memorijalnog fudbalskog turnira Plavšić – Ješić u Sakulama su veterani Radničkog iz Barande. Kao i prethodnih godina na turniru su učestvovale ekipe veterana iz Sakula, Barande, Opova i Sefkerina.

Baranđani su u polufinalu savladali opovački Omladinac 3:0, dok su Borac i Tempo odigrali bez golova, ali su Sefkerinci bili uspešniji u izvođenju penala rezultatom 4:3.

U utakmici za treće mesto Borac je pobedio Omladinac 3:2, dok su finale opet odlučivali penali. Radnički i tempo su regularni deo utakmice završili nerešeno 1:1, a nakon izvođenja penala Baranđani su slavili rezultatom 5:4.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

najnovije

najčitanije