Atletika: Bronza za Stefana Vukajlova na Krosu Srema

09/04/2024

u SPORT

Bronza za Stefana Vukajlova na Krosu Srema

OPOVO, 9. april 2024 – U Inđiji je 6. aprila održan tradicionalni 42. po redu “Kros Srema”. Takmičenje je obeležila velika masovnost i veliki odziv klubova iz zemlje i regiona, a među njima su nastupili i mladi atletičari opovačkog Spartaka.

U trci prvog i drugog razreda na 200m, odličan je bio Stefan Vukajlov i osvojio bronzanu medalju, Stefan je od samog starta krenuo brzo, izborio odličnu poziciju i trku priveo kraju bez većih problema.

U trci dečaka petog i šestog razreda na 800m nastupili su Filip Poledica i Nikola Krivokuća. Filip i Nikola su jako loše startovali i imaliu su lošu poziciju, kako je trka odmicala oni su stizali jednog po jednog atletičara, a to je bilo dovoljno da Filip zauzme peto mesto, a Nikola sedmo mesto.

Ostali atletičari su zauzeli pozicije od 10 do 30 mesta, a njihova imena su; Katarina Ginculj, Una Đorđević, Maša Babin, Sanda Grujić, Ognjen Bilecki, Mateja Stojanović, David Paunović, Tina Cvetković, Jovana Vukajlov, Nikolija Vitolić, Mila Janković, Kruna Kreculj, Marko Cvetković, Veljko Bogdanović, Aleksandra Marković.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Odigran turnir u mini rukometu na renoviranom terenu u Opovu

Odigran turnir u mini rukometu na renoviranom terenu u Opovu

OPOVO, 27. maj 2024 – U okviru manifestacije „Majski dani“ u organizaciji Rukometnog kluba „Mladost“ iz Opova, održan je turnir u mini rukometu na kojem su pored domaćina učestvovale ekipe ŽRK "Jabuka" iz Jabuke, ORK „Crepaja“ i RK „Beograd“. „Odigrano je osam...

Fudbal: Borac i Tempo maksimalno na gostovanjima

Fudbal: Borac i Tempo maksimalno na gostovanjima

SAKULE / SEFKERIN, 26. maj 2024 – Borac i Tempo su zabeležili pobede na gostovanjima u Pančevu i Gaju. STARI TAMIŠ (Pančevo) – BORAC (Sakule) 1:4 (0:3); Po lepom vremenu i lošem terenu odigrana je utakmica u kojoj su Sakuljani napadali od starta i na poluvremenu...

najnovije

najčitanije