Aktiv žena Opovo obeležio jubilej (video)

29/06/2023

Aktiv žena Opovo obeležio jubilej

 

OPOVO, 28. jun 2023 – Aktiv žena Opovo obeležio je 10 godina svog udruženja. Preciznije, 10 godina od zvanične registracije jer ovo udruženje postoji i radi 23 godine.
Pored članica udruženja na svečanosti u njihovim prostorijama prisustvovali su predsednik opštine Miloš Markov i njegova zamenica Anka Simin Damjanov, načelnica Opštinske uprave Opovo Ankica Jožika, direktorka Opštinske narodne biblioteke Opovo Katarina Nikolić Ralić i sveštenik SPC Opovo Željko Milovanov.

Aktiv žena Opovo obeležio je 10 godina svog udruženja: Foto/Glas Opova

Kao jedno od najaktivnijih udruženja naše opštine, bez njih se danas ne može zamisliti ni jedna manifestacija u Opovu, od organizovanja etno bazara tokom majskih i oktobarskih svečanosti do Banatskog slatkog dana i Novogodišnje teglice.

Predsednica udruženja Zorica Ugrinov je pozdravila goste i čestitala svojim koleginicama jubilej i istakla da je Aktiv žena Opovo dobar reprezent naše opštine na manifestacijama na kojima učestvuje širom Vojvodine, Srbije ali i okruženju.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije