Košarka: Mlađe pionirke Agros Basketa plasirale se na finalni turnir

03/04/2023

u SPORT

Mlađe pionirke Agros Basketa plasirale se na finalni turnir

OPOVO, 3. april 2023 – U revanš meču četvrtfinala baraža Regionalne KSB lige za mlađe pionirke, košarkašice Agros Basketa su nadoknadile minus od tri poena iz prvog meča i ubedljivom pobedom se plasirale na finalni turnir.

AGROS BASKET (Opovo) – FLEŠ (Beograd) 62:34 (13:5; 16:6; 17:9; 18:12); Selekcija košarkašica rođenih 2010. godine (i mlađe) plasirale su se na finalni turnir Regionalne lige Košarkaškog saveza Beograda i to je za osam godina postojanja kluba, šesti put da se selekcije Agros Basketa nalaze na završnim turnirima.

Dominacija Opovčanki tokom čitavog meča što pokazuje i konačan rezultat, a posebno su se istakle Mojsa (22p) i Grujić (14p)

Ovu selekciju čine mlađe pionirke iz Opova, Barande, Sefkerina i Perleza i kako njihovi treneri ističu, svaka od njih je doprinela ovom uspehu.

„Na finalnom turniru ćemo se truditi da još jednom pružimo naš maksimum i nadamo se još jednoj medalji u prostorijama našeg kluba. Zahvaljijemo se portalu Glasu Opova, Osnovnoj školi „Dositej Obradović“, lokalnoj samoupravi, a posebnu zahvalnost dugujemo firmi Agros doo Opovo – Hotel „Stari Banat“, koji je prepoznao naš rad na samom početku i bez čije konstantne podrške definitivno ne bi bili tu gde jesmo. Hvala publici i roditeljima koji su nas pratili kroz celu sezonu, a sinoć ulepšali događaj svojim dolaskom i punom salom“ stoji u saopštenju kluba.

Agros Basket: Jocić, Grujić 14, Spasevski, Vasiljev 8, Vasić 5, Mojsa 22, Rackov 4, Aćimov 4, Vlajnić 7, Šmigić.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

U Sakulama se igra derbi prvenstva OPOVO, 19. april 2024 – Ovog vikenda, preciznije u nedelju, najveća pažnja biće usmerena na veliki derbi Druge južnobanatske lige – zapad koji se igra u Sakulama između domaćeg Borca i sefkerinskog Tempa. Utakmica koja će...

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

najnovije

najčitanije