Kik boks: Dragonovi takmičari spremni za Serbia Open 2023 WAKO

30/03/2023

u SPORT

Dragonovi takmičari spremni za Serbia Open 2023 WAKO

SEFKERIN, 30. mart 2023 – U Beogradu se od 31. marta do 2. aprila (sportska hala „Ranko Žeravica“, Novi Beograd) održava SERBIA OPEN 2023 WAKO, evropski kik boks kup, takmičenje od velikog značaja u Srbiji. U pitanju je rangirani turnir jer se zlatna i srebrna medalja bodovno vrednuju u određivanju mesta u žrebu na svetskim i evropskim prvenstvima tokom dve godine od takmičenja.

Na ovom međunarodnom turniru učestvovaće 676 takmičara iz 15 država.

Za kik boks tim iz sefkerinskog kluba “Dragon” učestvovaće osam pripremljenih takmičara. U seniorskoj klasi reprezentativac Uroš Janjić nastupa u borbama ful kontakt, u klasi mlađih juniora i disciplini borbe kik lajt Marijana Milkovski, u kategoriji kadeta i borbama kik lajt nastupaju Filip Džakula, Nataša Milanović, Jovan Stojanov, Sava Vojinov i Andrej Mišković, a u disciplini borbe point fajting Andrej Mrvić.

„Naši takmičari su izuzetno spremni za ovo jako kik boks takmičenje i očekujemo veliki uspeh“, poručili su iz Kik boks kluba „Dragon“.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sefkerin: Održana 23. seoska olimpijada (video)

Sefkerin: Održana 23. seoska olimpijada (video)

Održana 23. seoska olimpijada https://youtu.be/-qTsPRF4xLs SEFKERIN, 4. jun 2023 - U organizaciji Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“, u Sefkerinu je održana 23. seoska olimpijada jedna od najdugovečnijih manifestacija u našoj opštini. Manifestaciju su obišli...

najnovije

najčitanije