„Troje“ na FEST-u: Film po scenariju Katarine Nikolić Ralić

25/02/2023

Film po scenariju Katarine Nikolić Ralić

 

OPOVO, 25. februar 2023 – Film „Troje“ po scenariju Katarine Nikolić Ralić i Petra Pašića, a u režiji Petra Pašića, imaće premijerno prikazivanje 1. marta u okviru ovogodišnjeg FEST-a u Cineplexx bioskopu Galeriji.

Ivan i Vera su mladi bračni par. Oboje uspešni u svom poslu, žive u luksuznoj vili, sa svojim ćerkama, Petrom i Vanjom. Aleksandar je njihov najbolji prijatelj, arhitekta, kao i Verin kolega sa posla, koji redovno provodi vreme sa Ivanom i Verom. Aleksanadar i Ivan su prijatelji iz detinstva, često izlaze po noćnim klubovima gde Ivan vodi dvostruki život. Sve će se promeniti jednog dana kada iznenađujući predlog koji Aleksandar iznese Ivanu ne napravi haos u njihovim životima.

Uloge: Igor Đorđević, Marina Ćosić, Damjan Kecojević, Ana Radanović, Natalija Radanović, Danica Radulović, Dejan Tončić, Milica Vrzić, Mladen Lero, Jovana Mladenović…

Pored svoje književne karijere, naša sugrađanka Katarina Nikolić Ralić piše scenarije za pozorište i film. Diplomirala je dramaturgiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 2011. godine. Kao koscenarista radila je na filmu The Pond koji je 2021. godine premijerno prikazan u SAD-u. Koautorka je monodrame Petar (2014) koja je igrana u zemlji i inostrananstvu. Dobitnica je nagrade Hartefact-a za najbolji dramski savremeni društveno-angažovani komad za dramu Prozor 2021. godine, a čija se premijera očekuje na sceni Beogradskog dramskog pozorišta u avgustu 2023. godine.

 

Trejler (Troje):

https://www.youtube.com/watch?v=vSrYhMKK2DA

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije