Plan razvoja opštine 2022 – 2028: Partnerski forum, prezentacija i konsultacije

26/05/2022

Partnerski forum, prezentacija i konsultacije

OPOVO, 26. maj 2022 – U maloj sali Kulturnog centra Opovo, održan je prvi Partnerski forum, kao konsultativni sastanak u okviru procesa izrade Plana razvoja opštine Opovo 2022-2028.

Na početku foruma prisutne je pozdravio predsednik opštine Miloš Markov i istakao značaj Plana razvoja opštine 2022 – 2028 za buduće projekte lokalne samouprave.

Predstavnici Partnerskog foruma su ključni lokalni akteri, okupljeni na predlog Koordinacionog tima Opštine, sa ciljem da se uključe u proces i daju svoj doprinos u planiranju, na nivou konsultacija i diskusije. Njima je na održanom sastanku predstavljen celokupan proces i prezentovan dosadašnji učinak, kao i najavljen plan aktivnosti za predstojeći period do kraja izrade dokumenta.

Ovaj najvažniji segment planiranja je aktivnost koja se finansira u okviru projekta koji sprovodi Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, pod nazivom „Lokalna samouprava za 21. vek“. Projekat podržava Vlada Švajcarske a partneri su Republički sekretarijat za javne politike i Stalna konferencija gradova i opština, dok je realizacija posla poverena Centru za upravljanje razvojem doo iz Novog Sada i njihovom ekspertskom timu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije