Poslednja vest: BRONZA ZA JOVANOVA U BACANJU KUGLE

BRONZA ZA JOVANOVA U BACANJU KUGLE

Sremska Mitrovica, 19. septembar 2020;

Iz Sremske Mitrovice naš reporter javlja da je Stefan Jovanov sa hicem od 16,71m osvojio bronzanu medalju na prvenstvu Srbije za mlađe juniore. Boris Mojsa je na 400m bio sedmi u grupi sa rezultatom 54:20.
Uključenje reportera: TAMARA RADIN OSMA NA 1500 METARA

TAMARA RADIN OSMA NA 1500 METARA

Sremska Mitrovica, 19. septembar 2020;

Kako izveštava naš reporter koji se nalazi u Sremskoj Mitrovici na Prvenstvu Srbije za mlađe juniore u atletici, Spartakova atletičarka Tamara Radin bila je osma u trci na 1500 metara. Uskoro nove vesti i rezultati Borisa Mojse i Stefana Jovanova.
Fudbal pionirska liga: TEMPO UBEDLJIV U SUSRETU SA UZDINOM

TEMPO UBEDLJIV U SUSRETU SA UZDINOM

Sefkerin, 19. septembar 2020;

U okviru 3. kola pionirske lige južnog Banata – Zapad, Sefkerinci su ubedljivo savladali uzdinsku Unireu rezultatom 6:1. Briljirao je Aleksa Medić sa četiri pogotka, dok su po jedan postigli Nikola Kostevski i Stefan Jon.
Građanske inicijative: PEŠAČKA STAZA KAO ZABAVNI POLIGON

PEŠAČKA STAZA KAO ZABAVNI POLIGON

Opovo, 19. septembar 2020;

Uz podršku lokalne samouprave realizovana je još jedna građanska inicijativa. Grupa mladih žena koja je imala za cilj da unapredi dečje aktivnosti, kreirala je centralnu pešačku stazu kroz park edukativnim crtežima kako bi naši najmlađi sugrađani kroz igru i zabavu naučili nešto novo.

„Zadovoljstvo nam je bilo da ovo uradimo ali cilj nam je pre svega da pokrenemo majke i očeve kako bi našoj deci predstavili neke druge vrednosti, odnosno znanje i učenje, kroz igru i zabavu“, izjavile su kreatorke ovog projekta.