1

Nacionalna služba za zapošljavanje: ISPLATA REDOVNE I PRIVREMENE NOVČANE NAKNADE ZA MAJ

ISPLATA REDOVNE I PRIVREMENE NOVČANE NAKNADE ZA MAJ

Beograd, 22.06.2020.

Obaveštavamo javnost da će se, preko Banke Poštanska štedionica, izvršiti isplata novčanih naknada za maj 2020. godine i to:
-redovne novčane naknade nezaposlenim licima, u utorak 23.06.2020. godine i
-privremene novčane naknade licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, u sredu 24.06.2020. godine.

             PRES NSZ
Matursko veče: MATURANTI OPŠTINE OPOVO PROSLAVILI ZAVRŠETAK OSNOVNOG ŠKOLOVANJA (VIDEO)

MATURANTI OPŠTINE OPOVO PROSLAVILI ZAVRŠETAK OSNOVNOG ŠKOLOVANJA

Opovo, 20. jun 2020;

Zbog specifične situacije i vanrednih uslova maturska proslava je ove godine pretrpela male izmene ali ono što je maturantima bilo najbitnije jeste da je održana. Maturanti i njihovi roditelji su se fotografisali ispred svojih matičnih škola, a zatim su se svi okupili u centru Opova kod fontane odakle je krenula maturska povorka do Hotela „Stari Banat“ gde je održana centralna svečanost.

Direktorka škole Milica Cuca čestitala je maturantima završetak osnovne škole i uručila nagrade za najbolje i najuspešnije učenike. Maturantima se ispred lokalne samouprave obratio predsednik opštine dr Zoran Tasić, poželeo im uspešan nastavak školovanja uz želju da svoju opštinu, svoje mesto, osnovnu školu i roditelje predstavljaju na najbolji mogući način.

Đak generacije Andrej Mihajlović iz Opova izrazio je u ime svojih drugova i drugarica zadovoljstvo što je matursko veče ipak održano jer bi bili prva generacija koja nie bi imala ovu svečanost.

Kao i prethodnih godina, proslavu maturske večeri značajno je sufinansirala lokalna samouprava, a sada već tradicionalno, svi maturanti su dobili i poklon od lokalne samouprave.
Stovarište građevinskog materijala i ogreva “SUNCE” Baranda: CENIMO MIŠLJENJE KUPCA

CENIMO MIŠLJENJE KUPCA

Baranda, 5. jun 2020
Poštovani kupci, potrebno je da robu naručite dva dana pre nego što planirate početak radova. Porudžbine primamo do 18 časova , ili na telefon 0652211908. Ili na 0640250618

Izvođenje radova na terenu. Usluge građevinske mehanizacije,ogrev i sav građevinski materijal od temelja do krova. 

Takođe, ako dolazite na
utovar rasutog materijala svojim vozilom, potrebno jre da se najavite

U cilju  poboljšanja kvaliteta naših usluga odlučili smo da napravimo neke izmene. Važno nam je Vaše mišljenje i zato nam možete reći sve Vaše primedbe, sugestije ili pohvale…

RADNO VREME: OD 8:00 do 11:30
13:30 do 18:00

0652211908

Vaše stovarište “SUNCE” BARANDA
Lokalni izbori 2020: IZLAZNOST 59,87 ODSTO, APSOLUTNA VEĆINA ZA NAPREDNJAKE (VIDEO)

IZLAZNOST 59,87 ODSTO, APSOLUTNA VEĆINA ZA NAPREDNJAKE

Opovo, 21. jun 2020;
Prema nezvaničnim podacima na izbore u Opštini Opovo izašlo je 4850 birača što predstavlja 59,87 odsto od ukupnog broja upisanih. Na lokalnim izborima ubedljivu većinu od 76,57% osvojila je lista Aleksandar Vučić – SNS, dok je SPS dobio 19,31%, a Demokratska partija Makedonaca 4,12%. Naprednjaci su bili ubedljivi i na republičkim izborima na kojima su u Opovu osvojili 68,23%, kao i na pokrajinskim izborima gde su zabeležili rezultat od 68,77%. Opširnije i zvanične rezultate objavićemo po oglašavanju Opštinske izborne komisije.

Veliko raspoloženje vladalo je večeras u taboru opovačkih naprednjaka, koji su pobedu proslavili uz šampanjac i vatromet. Aktuelni predsednik opštine i predsednik Opštinskog odbora SNS Opovo dr Zoran Tasić zahvalio se svojim saradnicima i aktivistima, a ove izbore okarakterisao kao istorijske jer do sada ni jedna stranka nije na lokalnim izborima u Opštini Opovo ostvarila ovako ubedljiv rezultat. Tasić je istakao da je to pre svega rezultat četvorogodišnjeg rada koji su građani Opštine Opovo prepoznali i ponovo dali poverenje Srpskoj naprednoj stranci.

Sutra opštirnije u video prilogu.