Savet za zdravstvo Srpske napredne stranke: VELIKI ODZIV ZA BESPLATNE PREVENTIVNE PREGLEDE

28/10/2015

VELIKI ODZIV ZA BESPLATNE PREVENTIVNE PREGLEDE
Opovo, 28. oktobar 2015;
Veliki odziv građanstva obeležio je današnju akciju Saveta za zdravstvu gradskih odbora Srpske napredne stranke Beograda i Pančeva, a čiji je domaćin bio Opštinski odbor Opovo. Grupa lekara iz Beograda i Pančeva, danas je u prostorijama Srpske napredne stranke u Opovu vršila preventivne preglede iz oblasti hirurgije, interne medicine i savetovanja, i po potrebi upućivali na druge nivoe zdravstvene zaštite.
DSC_0130

-Današnja akcija se odvija u okviru saradnje Grada Beograda i susednih opština i cilj ove akcije su preventivni pregledi za sve građane Opova bez obzira da li imaju osiguranje ili ne, odnosno što bolje zastupljenosti zdravstvene zaštite za sve naše građane, izjavio je zamenik gradskog sekretara za zdravstvo dr sci prim Aleksandar Stefoski i istakao značaj preventive i kvalitetne dijagnostike. jer rano otkrivanje bolesti utiče na tok, brzinu i ishod lečenja i najavio da će se sa ovim akcijama nastaviti i u budućnosti, s tim što će se pregledi proširiti i na oblast pedijatrije,.
DSC_0126

Dr Mirela Petrović, gradski većnik zadužena za zdravstvo Grada Pančeva istakla je saradnju gradskih saveta za zdravstvo Beograda i Pančeva koji su pokrenuli akciju preventivnih pregleda na teritoriji Južnog Banata.
DSC_0123

-Preventiva je izutno bitna u sprečavanju bolesti i procesu lečenja, a trudićemo se da detektujemo šta su najveći zdravstveni problemi na teritoriji opštine Opovo i uskladu sa tim dalje reagovati, rekla je doktorka Mirela Petrović.
DSC_0120

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke dr Zoran Tasić izrazio je zadovoljstvo tokom i odzivom današnje akcije.

– Danas su preventivne preglede vršili naše kolege i prijatelji iz Saveta za zdravstvo gradskih odbora u Beogradu i Pančevu, i ovo je samo jedna u nizu akcija koje ćemo u budućnosti sprovoditi, najavio je predsednik opovačkih naprednjaka.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije