Politika: OPOVAČKI SPS PREŠAO U SRPSKU NAPREDNU STRANKU (VIDEO)

07/11/2020

OPOVAČKI SPS PREŠAO U SRPSKU NAPREDNU STRANKU

Opovo, 7. novembar 2020;

SPS u Južnom Banatu ostao je bez još jednog odbora, nakon Plandišta, Srpskoj naprednoj stranci pristupili su i opovački socijalisti. Članovi opštinskog odbora, odbornici, članstvo, aktivisti, potpisali su pristupnice SNS.

Poverenici Opštinskog odbora SNS u Opovu Miloš Markov i Zoran Tasić poželeli su dobrodošlicu novim članovima istakavši da stranka svakim danom jača i da su njena vrata otvorena za sve koji žele da rade na daljem napretku i prosperitetu opštine.

„Pre svega, želeo bih da izrazim veliko zadovoljstvo današnjim pristupanjem novih članova u redove Srpske napredne stranke.

Činjenica je da sve više građana vidi politiku Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića kao najbolji izbor za svoje političko delovanje, razvoj i napredak Srbije. Zato i ne čudi odluka, sada već bivših članova Opštinskog odbora SPS Opovo, da nam se pridruže i da zajedno gradimo bolju budućnost za našu decu, kako u Opštini Opovo, tako i u Republici Srbiji. Novim članovima, ovom prilikom u ime Opštinskog odbora SNS Opovo želim iskrenu dobrodošlicu i da svojim radom i delovanjem što pre daju doprinos razvoju Opštine Opovo“, izjavio je Markov.

Dosadašnji predsednik Opštinskog odbora SPS, član Glavnog odbora i odbornik u lokalnom parlamentu Nenad Josić naglasio je da je ulazak u SNS logičan potez, jer je to politika napretka i prosperiteta.

„Ulazak u tim Srpske napredne je logičan potez. Čast nam je i zadovoljstvo da budemo deo stranke koja predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem sprovodi program i politiku koja daje rezultate i donosi razvoj, prosperitet i boljitak za sve građane. Zahvaljujem se Srpskoj naprednoj stranci i potpredsedniku Izvršnog odbora SNS Branku Maloviću, koji su prepoznali naš potencijal i danas nas i zvanično primili u svoj tim“, rekao je Josić.

Na lokalnim izborima SNS je od 25 mandata u Opovu osvojio čak 19. Učlanjenjem u SNS opštinski i Mesni odbori SPS praktično više ne postoje u Opovu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije