Saopštenje Milivoje Stegić: REAGOVANJE POVODOM OBJAVLJENOG TEKSTA

27/09/2015

REAGOVANJE POVODOM OBJAVLJENOG TEKSTA
Opovo, 27. septembar 2015;
Povodom pojedinih tačaka dnevnog reda i odluka sa 27. sednice Skupštine opštine Opovo saopštenjem za javnost oglasio se, sada već bivši član Opštinskog veća i član Partije ujedinjenih penzionera Milivoje Stegić.
22361

Kako se naša reportaža uglavnom bazirala na ostavke i izbor predsednika opštine u prilogu koji smo objavili nije navedeno istupanje Milivoja Stegića za skupštinskom govornicom (kao i istupanja i nekih drugih članova lokalnog parlamenta).

U saopštenju Milivoje Stegić navodi da je Opštinsko veće profesionalno i blagovremeno pripremalo materijale u upućivalo Skupštini na razmatranje i usvajanje. Na upućena akta nije bilo amandmana, isti su usvajani velikom većinom, što govori da je saradnja bila na zavidnom nivou. Stegić je svim kandidatima, bez obzira što se radi o kompromisu, poželeo da svoju pažnju posvete interesima ove sredine, ne gledajući kojoj političkoj opciji pripadaju.

– Kandidat za predsednika opštine, čije je neprikosnoveno pravo da predlaže svoje buduće saradnike, kod predloga Drage Terzića je rekao da je on kandidovan od strane Partije ujedinjenih penzionera Srbije, zbog čega sam reagovao jer ta konstatacija ne stoji. Opštinski odbor Partije ujedinjenih penzionera Srbije o tome nije raspravljalo, te treba navesti pravo ime predlagača, izjavio je Milivoje Stegić.

Što se tiče redakcije Glasa Opova i objavljene reportaže i dela u tekstu čija je tema predlog članova Opštinskog veća, jasno piše da je članove Opštinskog veća predložio kandidat za predsednika opštine (ne ulazeći u stranačke dogovore, predloge i ko je koga posredno kandidovao), a iza imena svakog predloženog člana, u zagradi stoji ime stranke ili političke opcije kojoj inače pripada.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije