Vreli toplotni talas do Svetog Ilije: NA 40 STEPENI, SPAS JE REKA

18/07/2015

NA 40 STEPENI, SPAS JE REKA
Opovo, 18. jul 2015;
Vreli toplotni talas i temperatura do 40°C masovno je  „izmamila“ građane na reku kako bi se bar malo rashladili. Nedavno uređeno kupalište u Opovu danas je bilo puno kupača, kako mlađih, tako i onih starijih. Duž rasutog šljunka poređale su se asure i peškiri, kao i poneki suncobran.
DSC_0141

Prema prognozama meteorologa, vreli dani će potrajati do Svetog Ilije (2. avgusta), kada se očekuju prvi lokalni pljuskovi. Do tada temperatura će se kretati u intervalu od 37 do 39°C.

Na opovačkom kupalištu najviše je dece, a primetili smo i naše sugrađane iz susednih naselja. Ali kako reče jedan od kupača, Tamiša se setimo samo kada je nepodnošljivo vruće, ali ga tokom godine lako zaboravimo i o njemu ne brinemo. Zaista, ova ekološka pouka trebala bi nam češće biti na umu.
DSC_0137DSC_0144

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije