Saobraćaj: TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD BESNOG FOKA

16/07/2015

ДВЕ ОСОБЕ  ПОГИНУЛЕ, ВИШЕ ПОВРЕЂЕНИХ
Опово, 15. јул 2015
У вечерњим сатима, око 21:15, код Бесног фока је дошло до тешке саобраћајне несреће у којој је наш суграђанин Борис Мажинг погинуо.Неколико дана касније ранама је подлегао и возач трактора, такође, наш суграђанин, Радиша Петронић.

До несреће је дошло када је возило марке Reno Laguna, крећући се великом брзином  Зрењанинским путем из правца Београда ка Опову,  ударило у трактор (према сведочењу очевидаца). Услед ударца аутомобил се одбио и директно сударио са возилом марке Wolkswagen Passat, које се кретало из супротног правца и у којем се налазила породица Мажинг из Опова.

Услед задобијених повреда Борис је преминуо, док су његова супруга и син задобили теже повреде и збринути су на болничко лечење. На срећу њихове повреде нису опасне по живот и налазе се у стабилном стању.

foto 1 foto 2 foto 3

.BLiC

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije