Kreativni klub ONB Opovo: Lutkarska radionica sa Tatjanom Reljin

06/07/2024

OPOVO, 6. jul 2024 – U okviru Kreativnog kluba Opštinske narodne biblioteke Opovo, održana je još jedna kreativna radionica za decu, a ovog puta je gost – radioničar bila glumica Dečijeg pozorišta „Zvezdica“ iz Zrenjanina Tatjana Reljin.

Uz asistenciju stalnih saradnica Kreativnog kluba, Jovane Ugrinov i Olje Nikonove, Tatjana je održala lutkarsku radionicu, a koliko su deca bila uspešna može se videti i po njihovim kreacijama.

Tatjana Reljin je redovan i dragi gost na pozorišnoj sceni Kulturnog centra Opovo, gde je sa svojim kolegom Miljanom Vukovićem odigrala veliki broj pozorišnih predstava za decu.

Inače, u okviru ovog programa opovačke kulturne ustanove, kreativne radionice za decu koje vode Olga Reljić i Jovana Ugrinov, održavaju se od 2022. Tokom prve polovine ove godine održana je 21 radionica, a do sada je ukupno održano 129 kreativnih radionica za decu.

Tatjana Reljin održala lutkarsku radionicu/Glas Opova

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Dokumentarni film „Stvaraoci Opova – 30 godina“

Dokumentarni film „Stvaraoci Opova – 30 godina“

OPOVO, 1. jul 2024 – U okviru projekta „Stvaraoci Opova“, koji su realizovali Udruženje građana „Glas Opova“ i Opštinska narodna biblioteka Opovo uz sufinansiranje Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, snimljen je...

Galerija Jovan Popović: Lični simboli Jelene Simić u Opovu

Galerija Jovan Popović: Lični simboli Jelene Simić u Opovu

OPOVO, 29. jun 2024 – U U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba umetnice Jelene Simić pod nazivom „Lični simboli“. Izložbu su otvorile istoričarka umetnosti Ivana Milinković i autorka Jelena Simić, a Ivana Milinković je istakla grafičko istraživanje i...

najnovije

najčitanije