Vremenske prilike: Promenljivo oblačno, moguća kratkotrajna kiša

20/11/2023

Promenljivo oblačno, moguća kratkotrajna kiša
SRBIJA, 20. novembar 2023; Danas ujutro i pre podne promenljivo oblačno, ponegde uz kratkotrajnu kišu. Sredinom dana i posle podne pretežno sunčano i toplije.  Vetar slab i umeren, na istoku Srbije jak, zapadni i jugozapadni, posle podne u slabljenju. Najviša temperatura od 13 do 17 ° C. Krajem dana novo naoblačenje sa kišom koje će prvo zahvatiti Vojvodinu.
U utorak oblačno i hladnije sa kišom u svim krajevima. Uveče i u toku noći kiša će na planinama preći u sneg. U sredu u Vojvodini prestanak padavina, a u ostalim krajevima i dalje kišovito. Na planinama jugozapadne Srbije sneg uz stvaranje/povećanje visine snežnog pokrivača za 10 do 20 cm. Duvaće jak i olujni severni i severozapadni vetar. Od četvrtka do subote malo do umereno oblačno, suvo i hladno. U nedelju novo naoblačenje s kišom, na planinama sa snegom.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sutra bez najavljenog zatvaranja puta

Sutra bez najavljenog zatvaranja puta

OPOVO, 22. jul 2024 Kako smo obavešteni od firme Srbija autoput koja radi na rehabilitaciji putnog pravca Opovo – Zrenjaninski put, najavljeno potpuno zatvaranje puta za sutra (utorak) između 8 i 18 časova se odlaže. To znači da će se radovi nastaviti i da će se...

najnovije

najčitanije