Škola fudbala “Spartanac”: Počinje Fer plej Liga, naši Spartanci izlaze na teren

01/04/2023

u SPORT

Počinje Fer plej Liga, naši Spartanci izlaze na teren

Opovo, 1. april 2023
Fer Plej liga je najveće i najmasovnije takmičenje u Srbiji koje se održava u Beogradu za decu od 6 do 13 godina na otvorenim terenima sa veštačkom travom u SC Rakovica, SC Gladijator, SC Ada, SC BASK, gde učestvuje preko 240 klubova i škola fudbala iz cele Srbije.
Fer Plej Liga je zamišljena tako da deca igraju- uživaju u  fudbalu bez rezultatskog značaja, da pokazuju i razvijaju svoje fudbalske veštine bez pritiska.
Naši najveći klubovi su učesnici Fer Plej Lige kao što su Crvena Zvezda, Partizan, Čukarički, Voždovac, Rad I mnogi drugi
Škola fudbala “Spartanac” Opovo učestvuje sa igračima od 2010. do 2017. godišta, sa 8 selekcija i 9 prijavljenih ekipa.

Uglavnom će deca starije grupe(2010, 2011 i 2012) svoje utakmice igrati subotom, a mlađe grupe (od 2013. do 2017. godišta) igraju nedeljom. Već sutra u nedelju 02.aprila.2023 godine počinje Fer Plej Liga za decu od 2010. do 2015. godišta, a sledeće nedelje kreće liga i za naše najmlađe (2016. i 2017. godište). Prolećni deo Fer Plej lige će trajati 7 – 8 vikenda, zavisi od broja ekipa u grupi..
Deca naše škole fudbala su vredno trenirala preko zime, spremni smo za početak lige. Očekujemo lepo druženje, gde će se deca kroz putovanje i odigravanje utakmice još bolje upoznavati – socijalizovati, družiti. Odlazak na utakmice iskoristićemo za druženje, planiramo da posetimo razne znamenitosti u Beogradu.
Mi radimo sa decom u tri baze Opovo (Sefkerin, Baranda), Čenta i Sakule(Farkaždin, Idvor), većina dece se i ne poznaju a ovo će biti dobra prilika za druženje.
Ligu ćemo igrati u novim dresovima, koje su deca izabrala, koji prelepo izgledaju.
Broj dece – članova  naše škole fudbala Spartanac je 120.
Zahvalni smo deci i roditeljima..

ŠF Spartanac

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije