Udruženje pčelara „Amorfa“: Zoran Petrović održao predavanje pred punom salom

27/02/2023

Zoran Petrović održao predavanje pred punom salom
Opovo, 27. februar 2023
U maloj sali Info centra sinoć je održano predavanje injžinjera Zorana Petrovića košnica bez košnice. Petrović je dugogodišnji pčelar i svoje znanje je pretočio u knjigu „Pčelinje klube živa peć”. Veliki broj zainteresovanih slušao je gotovo dvosatno predavanje, a u obostranoj komunikaciji Petrović je odgovarao na brojna pitanja.

“Pri veoma niskim zimskim temperaturama matica formira leglo u otvorenoj košnici, pčelinje klube je dosta tanje nego što se misli, a pčele se često sele iz košnice u košnicu”
Ovo su samo neki od rezultata šestogodišnjih istraživanja, do kojih je došao Zoran Petrović, profesionalni pčelar iz Lajkovca, prateći život pčelinjih porodica.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sveta trojica: Litija za uspešnu žetvu (video)

Sveta trojica: Litija za uspešnu žetvu (video)

Litija za uspešnu žetvu https://youtu.be/eQeQWU3lQwk Opovo, 4. jun 2023 Toržestvenim liturgijskim sabranjem i litijom kod krsta prema Sefkerinu, opovčani su proslavili praznik Sailazak Svetog  Duha na apostole. Na ovaj crkveni praznik se izlazi svake godine kod jednog...

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (3)

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (3)

Iz Kine s ljubavlju (3) Radim u klubu „Huanglong Green Hawk FC“ i to je fudbalska akademija koja se isključivo bavi radom sa decom. Imam svoj takmičarski tim sa kojim radim svakodnevno, a takođe imam obaveze i u školi „Change Primary School“ gde šest puta nedeljno...

najnovije

najčitanije