Udruženje pčelara „Amorfa“: Zoran Petrović održao predavanje pred punom salom

27/02/2023

Zoran Petrović održao predavanje pred punom salom
Opovo, 27. februar 2023
U maloj sali Info centra sinoć je održano predavanje injžinjera Zorana Petrovića košnica bez košnice. Petrović je dugogodišnji pčelar i svoje znanje je pretočio u knjigu „Pčelinje klube živa peć”. Veliki broj zainteresovanih slušao je gotovo dvosatno predavanje, a u obostranoj komunikaciji Petrović je odgovarao na brojna pitanja.

“Pri veoma niskim zimskim temperaturama matica formira leglo u otvorenoj košnici, pčelinje klube je dosta tanje nego što se misli, a pčele se često sele iz košnice u košnicu”
Ovo su samo neki od rezultata šestogodišnjih istraživanja, do kojih je došao Zoran Petrović, profesionalni pčelar iz Lajkovca, prateći život pčelinjih porodica.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije