Razvojni fond Vojvodine: Prezentacija kreditnih proizvoda u Opovu

23/11/2022

Prezentacija kreditnih proizvoda u Opovu
Opovo, 23. novembar 2022
U cilju informisanja poljoprivrednika i privrednika o uslovima kreditiranja Razvojni fond Vojvodine u četvrtak 24.11.2022.godine u 11 časova u  maloj sali Kulturnog centra Opovo organizovaće prezentaciju na kojoj će prisutne upoznati sa delokrugom rada Razvojnog fonda i predstaviti kreditne proizvode i linije fonda namenjene za poljoprivredna gazdinstva,  pravna lica i preduzetnike.
Tema prezentacije su kreditne linije za održavanje enеrgetske efikasnosti, kreditne linije za nabavku nove i polovne poljoprivredne mehanizacije, kupovinu poljoprivrednog zemljišta,  IPARD program, kreditne linije za razvoj turizma kao i druge.
Sve dodatne informacije vezane za prezentaciju možete dobiti u odeljenju za lokalni ekonomski razvoj u Opštinskoj upravi Opovo ili direktno pozivajući Fond  021/2156936  i  021/2156928.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Na njivama u Pančevu i južnom Banatu povećan broj glodara

Na njivama u Pančevu i južnom Banatu povećan broj glodara

PANČEVO/JUŽNI BANAT, 16. novembar 2023 Iz Poljoprivredno stručne službe Instituta Tamiš Pančevo upozoravaju da je na njivama u južnom Banatu primetan veliki broj glodara. Ono što je neophodno uraditi je njihovo suzbijanje i po nekoliko puta pre nego što nanesu veću...

najnovije

najčitanije