Pozorište: Svlačenje – komedija naših naravi (video)

01/10/2022

Svlačenje – komedija naših naravi

OPOVO, 1. oktobar 2022 – Sjajna atmosfera u sali Kulturnog centra Opovo pratila je pozorišnu predstavu „Svlačenje“ po tekstu i u režiji Mirjane Bobić Mojsilović gde su glavne role nosile Jelica Sretenović i Katarina Žutić.

Svlačenje je savremena komedija, čija se radnja događa u jednom modnom salonu. Sredovečna žena dolazi kod poznate modne stilistkinje – na preobražaj imidža, kako bi je stilistkinja učinila mlađom, privlačnijom i modernijom za njenog muža, koji je takođe žrtva terora mladosti, vitkosti, fizičkog izgleda i trke za uspehom. Komad se bavi brakom, istinama, lažima i opštim mestima naše stvarnosti.

pozorišna predstavu „Svlačenje“ ; Foto/Glas Opova

U ovoj komediji naših naravi, podsmehu se izlažu i mnogi savremeni koncepti “modernosti”, ali se takođe odvija i jedna drama između dve žene koje se prvi put sreću. Ovde se radi o oblačenju, presvlačenju i svlačenju, u bukvalnom ali i prenosnom smislu. Ko će biti obučen, ko svučen, a ko presvučen, ostaje publici da odluči.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila OPOVO, 23. mart 2024 – U Kulturnom centru Opovo, 7. aprila su na programu dve projekcije domaćeg filma „Jorgovani“, od 18:00 i 20:00 časova. Ulaznice po ceni od 400 dinara biće u prodaji na dan projekcije. JORGOVANI: dužina...

najnovije

najčitanije