Kulturni centar Opovo: Pozorišna predstava „Škola za ljubavnike“, 21. maja

13/05/2022

Pozorišna predstava „Škola za ljubavnike“, 21. maja

OPOVO, 13. maj 2022 – U okviru manifestacije Majski dani povodom Dana opštine, u subotu, 21. maja (20:00h) na sceni Kulturnog centra Opovo na programu je pozorišna predstava „Škola za ljubavnike“.

Tekst i režiju je potpisao Bojan Stojčetović, a uloge nose Milan Vasić, Jelena Rakoćević Cekić, Milan Kalinić, Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović.

„Pobeći od popularnog shvatanja komedije je bio imperativ sa kojim smo krenuli u ovu priču. Prevariti gledaoca da odgleda nešto što nije vic, a da se na kraju smeje, u startu je mirisalo na pozorišni čin. Deluje podrazumevajuće, ali kada bi se radilo o produkciji neke ozbiljne pozorišne kuće. Međutim, skup umetnika pojedinaca, bez finansijske pomoći, rešili su da komediju vrate na svoje mesto. Sa isključenim minimalizmom. E to je poduhvat, više nego vredan pažnje. Dobili smo ozbiljnu predstavu. Dobili smo urnebesnu komediju. Dobili smo vrhunski glumački izraz. Dobili smo ono šta smo tražili! A to će publika, siguran sam, umeti da pozdravi“.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila OPOVO, 23. mart 2024 – U Kulturnom centru Opovo, 7. aprila su na programu dve projekcije domaćeg filma „Jorgovani“, od 18:00 i 20:00 časova. Ulaznice po ceni od 400 dinara biće u prodaji na dan projekcije. JORGOVANI: dužina...

najnovije

najčitanije