Sportski vikend: Fudbal u Opovu i Sefkerinu, Omladinac za opstanak, Tempo za povratak

08/04/2022

Fudbal u Opovu i Sefkerinu, Omladinac za opstanak, Tempo za povratak

OPOVO, 8. april 2022 – U nedelju nas ponovo očekuje uzbudljivo fudbalsko kolo. Na osnovu rasporeda na tabelama, Borac i Tempo, bar na „papiru“ imaju uloge favorita, dok Baranđane i Opovčane očekuju velika iskušenja.

Sakuljani gostuju „fenjerašu“ lige OFK Kikindi i pored toga što igraju na gostujućem terenu ovo je prilika da uz ozbiljan pristup meču zabeleže sva tri boda.

Radnički i Omladinac u ovom kolu imaju teške mečeve. Baranđani gostuju u Uzdinu, trećeplasiranoj ekipi prvenstva i ako je verovati statistici, ove sezone nisu ubedljivi na gostovanjima. Naravno, zavisiće i od toga sa koliko igrača će otputovati u Uzdin.

Opovčanima je na rasporedu još jedna utakmica „biti ili ne biti“. BSK Bavanište je u sredini tabele, solidna su ekipa koja igra u stilu „toplo – hladno“ ali svakako rival za respekt. Opovčanima je pobeda imperativ ako žele da nastave borbu za opstanak. Omladinac je u sva tri prolećna kola odigrao dobro, osvojio je četiri boda (duplo više nego u celom jesenjem delu), nažalost, da je bilo malo više sportske sreće i koncentracije, mogli u svoj bodovni saldo da upišu i svih devet bodova. U svakom slučaju, u nedelju će se u Opovu voditi velika fudbalska bitka.

Sefkerinci su u top formi što su pokazali i prošlog vikenda u Kovinu. U nedelju dočekuju Jedinstvo iz Dubovca i svakako su neosporni favoriti u ovom meču. Pobedom i osvajanjem tri boda nastavili bi trku za prvu poziciju.

Mlađe pionirke Agros Basketa u okviru osmine finala baraža KSB prvenstva igraju revanš utakmicu sa Div Basketom. Prvi meč su izgubile u Opovu i sada im je potrebna pobeda od sedam poena kako bi se plasirale u četvrtfinale.

FUDBAL: Srpska liga Vojvodina / 21. kolo

Kikinda, 9. april (subota) 16:00h; OFK KIKINDA – BORAC (Sakule)

FUDBAL: Druga južnobanatska liga Zapad / 18. kolo

Uzdin, 10. april (nedelja) 16:00h; UNIREA – RADNIČKI (Baranda)

Opovo, 10. april (nedelja) 16:00h; OMLADINAC 1927 – BSK BAVANIŠTE

FUDBAL: Opštinska liga Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo / 9. kolo

Sefkerin, 10. april (nedelja) 16:00h; TEMPO – JEDINSTVO (Dubovac)

KOŠARKA: Baraž osmine finala KSB prvenstva za mlađe pionirke / 2. kolo

Beograd, 9. april (subota) 15:20h; DIV BASKET – AGROS BASKET (Opovo)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Promena vremena, zahlađenje i kiša SRBIJA, 16. april 2024 Danas od sredine dana i dalje povećanje oblačnosti, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuje se vetar umerenog intenziteta, jugozapadni, kasnije popodne u skretanju na umeren i jak...

najnovije

najčitanije