Mundial – Omladinac 1927: Dobra igra Opovčana ali dovoljno samo za bod

20/03/2022

u SPORT

Dobra igra Opovčana ali dovoljno samo za bod

PANČEVO, 20. mart 2022 – Goleada i preokreti u Pančevu ali na kraju samo podela bodova.

MUNDIAL (Pančevo) – OMLADINAC 1927 (Opovo) 3:3 (2:2).

Imali su Opovčani dobru priliku da već u prvom prolećnom kolu prelome sezonu. Ipak, na kraju se kući vraćaju sa jednim osvojenim bodom što će im sigurno značaiti u nastavku prvenstva.

Opovčanima je poništen gol u 18. minutu da bi domaćin dva minuta nakon toga poveo. Nakon toga fudbaleri Omladinca pruzimaju inicijativu i boljom igrom sa dva pogotka Stupara u 30. i 38. minutu preokreću rezultat. Međutim u finišu poluvremena Mundial poravnava rezultat.

Na početku drugog poluvremena sudija svira penal za domaćina, koji sa bele tačke ponovo dolazi u vođstvo. Ponovo sledi bolja igra Omladinca koja je pogotkom Ivanova rezultirala novim izjednačenjem. U 82. minutu sudija je poništio još jedan pogodak Omladincu.

Nakon meča Opovčani su bili veoma nezadovoljni suđenjem jer kako kažu, domaćin je izjednačio iz sumnjive situacije, penal je po njima samo sudija video, a zamerke imaju i na poništen pogodak u finišu utakmica zbog nepostojećeg ofsajda.

OMLADINAC 1927: Šiđanin, Radojičić, Ćirić, Todorović, Kotlajić, Stupar, Vukelić, Dimitrijević, Ivanov, Abidinoski, Dimitrov. U igru su ušli Antić, Todorović i Salihović.

Osvajanjem boda u Pančevu i porazom Pobede na domaćem terenu u Samošu, razlika između ova dva kluba je sada tri boda. Pobeda u narednom kolu gostuje u Opovu i to je velika prilika za Omladinac da se bodovno izjednači sa direktnim konkurentom za opstanak u Drugoj južnobanatskoj ligi Zapad.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije