Saopštenje : INTERES GRAĐANA ILI LIČNI INTERES?

06/09/2014

INTERES  GRAĐANA ILI LIČNI INTERES?
Opovo, 06. septembar 2014;
REAGOVANJE ODBORNIČKE GRUPE KOJOJ JE DO NEDAVNO PRIPADALA ODBORNICA SMILJKA ANTIĆ: Kao predstavnici odborničke grupe kojoj je do nedavno pripadala odbornica Smiljka Antić i predstavnici građana u lokalnom parlamentu smatramo da građani treba da  budu upoznati sa  istinom povodom njenog postupka. Zbog toga imamo obavezu da odgovorimo na ovakav njen postupak i na tekst tim povodom objavljen.
Šta bi to moglo da navede jednog odbornika da iz odborničke grupe u kojoj je bio šef ode u drugu odborničku grupu u kojoj će obavljati funkciju zamenika šefa? Interes opštine Opovo i njenih građana  ili nešto drugo? Da li to znači da do sada kao šef jedne odborničke grupe odbornica Antić nije radila u interesu građana
Predstavnici SNS-a i PUPS-a ovim povodom izjavili su da su prelasku odbornice Antić prethodili višemesečni razgovori. Pitamo se da li pod razgovorima podrazumevaju pritiske na odbornicu Antić  i obećanja da će joj ukoliko pristane na prelazak zaposliti snajku. Gospođa „svekrva“ na kraju je podlegla pritiscima. Ostaje nam da vidimo da li će snajka dobiti posao. Možda hoće…a možda i ne. Svekrva ne bi bila prva koja je na ovaj način prevarena. Već je dobro poznato da Srpska napredna stranka uglavnom  ovakvim lažnim obećanjima i manipulacijama uvećava broj članova i pristalica. Ukoliko snajka ipak dobije posao, što joj od srca želimo, onda će bar „interesi građana“ koje pominju biti potpuno jasni.
Predstavnici  PUPS-a, objašnjavajući svoj postupak, navode da su se na ovaj korak odlučili zato što je SNS njihov republički koalicioni partner. Nekako su ispustili iz vida da su i JS i SPS takođe njihovi republički koalicioni  partneri sa kojima su čak imali i predizbornu koaliciju.
A što se tiče Srpske napredne stranke kod njih se, evidentno, ništa ne menja. Kao i do sad, njihov politički rad svodi se samo na mešetarenje, manipulacije, kupovinu odbornika,konstruisanje afera i uporne pokušaje diskreditovanja svojih, inače, koalicionih partnera. Neće nas iznenaditi ukoliko i na ovaj tekst odreaguju iznošenjem novih neistina jer to je njima svojstveno. Oni , nažalost, nikako da počnu da rade nešto u interesima građana, na šta se uporno pozivaju na svim nivoima vlasti.

Zamenik predsednka odborničke grupe Petar Horvat

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije