Put Opovo – Debeljača: Radovi na asfaltiranju poslednje deonice puta (video)

18/11/2021

Radovi na asfaltiranju poslednje deonice puta

OPOVO, 18. novembar 2021 – U toku je asfaltiranje na poslednjoj deonici puta Opovo – Debeljača. U pitanju je deonica od 2,2 kilometra, trenutno se postavlja noseći sloj asfalta, zatim sledi habajući sloj asfalta i na kraju obeležavanje horizontalne i vertikalne signalizacije. Radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov i rukovodilac Odeljenja za privredu i finasije Opštinske uprave Opovo Slavko Mančev.


PROČITAJTE JOŠ:


Sefkerin: Urađena ograda na delu porte crkve, najava novih projekata



Predsednik opštine je izrazio zadovoljstvo dinamikom radova i najavio puštanje saobraćajnice u upotrebu tokom poslednje dekade novembra.

„Danas smo imali priliku da obiđemo gradilište na putu Opovo – Debeljača i ovo je poslednja faza od 2,2 kilometra gde je počelo asfaltiranje. Sa velikim zadovoljstvom konstatujem da je gradilište izuzetno aktivno, veliki broj mašina je na terenu, ras kao izvođač radova je dao makismum da se ovi radovi privedu u skladu sa zadatim rokovima. Završetak radova se očekuje krajem novembra, nakon toga sledi procedura da se ovaj put stavi u upotrebu, tako da u narednom periodu možemo očekivati da ovaj put postane funkcionalan sa svom pratećom dokumentacijom, sa izvršenim radovima i da napokon naše dve opštine umrežimo sa novom putnom infrastrukturom“, izjavio je Markov nakon obilaska gradilišta.

Tokom izvođenja radova kao alternativa koristiće se zaobilazni atarski putevi.


MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije