Miholjski susreta sela- Festival bundeve i zimnice: Prijave za učešće na Zimskom prodajnom vašaru

18/11/2021

Prijave za učešće na Zimskom prodajnom vašaru

OPOVO, 17. novembar 2021 – U okviru manifestacije „Miholjski susreta sela- Festival bundeve i zimnice“, koji finansira Ministarstvo za brigu o selu Republike Srbije, Opština Opovo u saradnji sa Opštinskom narodnom bibliotekom, organizuje 11. decembra ZIMSKI PRODAJNI VAŠAR u centru Opova.

Pored zimnice i proizvoda od bundeva, na vašaru će u prodaji biti širok dijapazon proizvoda: rukotvorine, suveniri, cveće, začinske biljke, slatke i slane poslastice, knjige i sve što je u duhu novogodišnjih praznika.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane – pojedince, udruženja, ustanove, zanatske radnje, firme i privatne preduzetnike da se prijave kako bi im se obezbedila mesta i štandovi.

Rok za prijave je  6. decembar. Prijave slati na mejl kulturnicentaropovo@gmail.com  ili na telefon 063/1068319

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije