Početak školske godine: Za predškolce i đake prvake 227 rančeva (video)

27/08/2021

Za predškolce i đake prvake 227 rančeva

OPOVO, 27, avgust 2021 – U organizaciji lokalne samouprave i Crvenog krsta Opovo u sva četiri opštinska mesta uručeni su đački rančevi za predškolce i đake prvake.

Uručeno je ukupno 227 rančeva, od toga 123 za predškolce i 104 za đake prvake.

Zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov kaže da je ovo samo jedan od niza projekata koje lokalna samouprava realizuje u oblasti brige o porodici.


PROĆITAJTE JOŠ:
Krizni štab: Nastava 1.septembra, časovi 45 minuta, u opciji tri modela„Mi kao lokalna samouprava imamo jednu veliku odgovornost koja se tiče polaska dece u prvi razred i predškolski program. Danas smo zajedno sa Crvenim krstom Opovo organizovali akciju podele školskih i predškolskih rančeva, a cilj današnje akcije je bio da ulepšamo deci početak školske godine, a našim dragim roditeljima da na simboličan način pomognemo u pripremi dece za početak škole. Pored ovog projekta, naša lokalna samouprava ima i niz drugih projekata koji se tiču brige o deci, a mogu da nevedem: podela paketa za novorođene bebe, podela auto sedišta, stimulacija roditelja trećeg deteta… Ovom prilikom želim da našoj dragoj deci i roditeljima čestitam i poželim srećan početak nove školske godine“, izjavila je Damjanov.

Đake prvake 1. septembra očekuje polazak u školu, kao i novi poklon u vidu saobraćajne bezbednosti.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Tri paketa za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Tri paketa za novorođene bebe

Tri paketa za novorođene bebe OPOVO, 15. septembar 2023 - U drugoj septembarskoj raspodeli paketa za novorođene bebe Opštinska uprava Opovo je uručila tri paketa za tri dečaka. Jedna prinova je avgustovska i dve septembarske, a dve bebe su iz Opova i jedna iz Sakula....

najnovije

najčitanije