Skupština opštine Opovo: Dve tačke dnevnog reda na drugom letnjem zasedanju

23/07/2021

Dve tačke dnevnog reda na drugom letnjem zasedanju

OPOVO, 23. jul 2021 – Na 11. sednici, a drugom letnjem zasedanju Skupštine opštine Opovo na dnevnom redu su se našle dve tačke.

Usvojen je Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o javnom zaduživanju Opštine Opovo gde se članu 2. menja i glasi „Uslovi zaduživanja podrazumevaju period otplate kredita do 10 godina i period mirovanja otplate kredita od 12 meseci (grejs period), uz najpovoljniju kamatu u skladu sa poslovnom politikom banke“.

Takođe, po pribavljanju prethodne saglasnosti nadležnog ministarstva, usvojen je i Predlog programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine opštine Opovo za 2021. godinu.  Programske aktivnosti za 2021. godinu su čišćenje i saniranje javnih površina, očuvanje i unapređenje zelenila na javnim površinama i organizovanje akcija, manifestacija, izrada publikacija i drugog edukativnog materijala. Za ove aktivnosti predviđeno je 2.100.000 dinara. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije