Akcija “Gnev” u Opovu , Vršcu, Alibunaru, i Kovinu: Zaplena automatskih puški, pištolja, bombi i municije (video)

25/03/2021

Akcija “Gnev” u Opovu , Vršcu, Alibunaru, i Kovinu: Zaplena automatskih puški, pištolja, bombi i municije

OPOVO, 25. mart 2021 – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u okviru akcije „Gnev“, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima iz Pančeva, Smedereva i Vršca, zaplenili su automatsku pušku, tri bombe, tri pištolja, lovačku i vazdušnu pušku, 435 metaka i protiv pet osoba podneli krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je u stanu i drugim prostorijama pedesetšestogodišnjeg muškarca u okolini Vršca, pronašla automatsku pušku, pištolj, bombu, lovačku i vazdušnu pušku i 185 metaka.

U kući dvadesetčetvorogodišnjeg mladića u okolini Vršca nađen je pištolj, kao i u kući šezdesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Alibunara.

Policija je u kući četrdesetdvogodišnjeg muškarca iz okoline Opova pronašla ručnu bombu, a još jedna ručna bomba, kao i 250 metaka raznog kalibra, nađeni su u kući šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca iz okoline Kovina.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Promena vremena, zahlađenje i kiša SRBIJA, 16. april 2024 Danas od sredine dana i dalje povećanje oblačnosti, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuje se vetar umerenog intenziteta, jugozapadni, kasnije popodne u skretanju na umeren i jak...

najnovije

najčitanije