Opštinski štab za vanredne situacije: KOMANDANT ŠTABA ODGOVARA NA SVA VAŠA PITANJA, PRIMEDBE I SUGESTIJE

31/03/2020

KOMANDANT ŠTABA ODGOVARA NA SVA VAŠA PITANJA, PRIMEDBE I SUGESTIJE

Opovo, 31. mart 2020;
Opštinski štab za vanredne situacije  uputio je saopštenje za građanstvo sa obaveštenjem da će se praksa „Otvorena vrata“ u narednom periodu obavljati telefonski.

„Poštovani sugrađani, u skladu sa vanrednim merama i epidemiološkom situacijom promenićemo dosadašnju praksu primanja građana. Ništa se bitno neće promeniti osim što ću vaše probleme saslušati telefonskim putem. Zbog vanrednog stanja, lokalna samouprava i Opštinski štab za vanredne situacije imaju veliki broj obaveza koje se moraju svakodnevno rešavati, zbog čega molim sve građane da se obraćaju samo sa urgentnim problemima, posebno onima koji su vezani za aktuelnu situaciju, a ostalo ćemo rešavati kada ova kriza prođe“, poručio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.

Razgovor sa komandantom Opštinskog štaba za vanredne situacije dr Zoranom Tasićem možete zakazati pozivom na broj
013/681-091, od 00:00 do 24:00h,
a u zakazano vreme pozvaće vas predsednik opštine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije