Najava bioskopa: NA FILMSKOM REPERTOARU PATROLNE ŠAPE I SLUGA

04/01/2020

Opovo, 4. januar 2020;

Nove bioskopske projekcije u Kulturnom centru Opovo očekuju nas već 10. januara (petak). Na programu su dečji animirani film „Patrolne šape“ (17:00h) i ruski igrani film „Sluga“ (19:00h) sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi.

Karte po ceno od 250 dinara mogu se kupiti 9. i 10. januara (četvrtak i petak) u prostorijama Opštinske narodne biblioteke u Opovu od 8:00 do 14:30 časova, a pred projekciju u petak od 16:00 časova u Kulturnom centru Opovo.

Patrolne šape

PATROLNE ŠAPE: Patrolne šape” su šest herojskih štenaca koje predvodi dečak Rajder. Svaka kuca ima svoj talenat i moć, Oni zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema.

Sluga

SLUGA: Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere. 
Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo. 
Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo – mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

REŽIJA: Klim Šipenko; ULOGE: Miloš Biković, Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije