Ministarstvo unutrašnjih poslova: U ČETVRTAK POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA

24/09/2019

U ČETVRTAK POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA

Pripadnici MUP-a, Uprave saobraćajne policije, sprovešće u okviru projekta EDWARD (Evropski dan bez poginulih u saobraćajnim nezgodama), u četvrtak, 26. septembra 2019. godine akciju pojačane kontrole saobraćaja na teritoriji čitave Srbije. 

Cilj projekta, koji po četvrti put organizuje Mreža saobraćajnih policija Evrope (TISPOL) i koji će se realizovati u svih 29 zemalja članica TISPOL-a uključujući Srbiju, je da tog dana u saobraćajnim nezgodama na evropskim putevima ne pogine nijedno lice ili da u najmanju ruku broj poginulih bude što manji. 

Realizacija projekta u svim zemljama članicama TISPOL-a podrazumeva aktivno uključivanje medija, uz maksimalno angažovanje svih ljudskih i tehničkih resursa saobraćajne policije, a pokrenuta je i veb stranica https://projectedward.eu/sr/ ,koja je dostupna i na srpskom jeziku, na kojoj možete pronaći sve relevantne informacije o projektu i gde zainteresovani mogu potpisati elektronsku zakletvu da će bezbednim ponašanjem doprineti unapređenju bezbednosti saobraćaja na putevima.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Promena vremena, zahlađenje i kiša SRBIJA, 16. april 2024 Danas od sredine dana i dalje povećanje oblačnosti, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuje se vetar umerenog intenziteta, jugozapadni, kasnije popodne u skretanju na umeren i jak...

najnovije

najčitanije