Mini pič teren u Sakulama: IZGRADNJA MINI FUDBALSKOG TERENA SA VEŠTAČKOM TRAVOM (VIDEO)

12/06/2019

IZGRADNJA MINI FUDBALSKOG TERENA SA VEŠTAČKOM TRAVOM

Sakule, 11. jun 2019;

Kao što je prošle godine najavljeno u Sakulama je na lokaciji pored crkve i stadiona „Sveti Nikola“ započela izgradnja još jednog sportskog terena, a u pitanju je mini pič teren, odnosno mini fudbalsko igralište sa veštačkom travom i ogradom.

U subotu 8. juna sprovedeni su radovi na lokaciji čišćenja i pripreme i već u utorak 11. juna, krenulo je postavljanje prvog osnovng sloja podloge, a radove je obišao predsednik opštine dr Zoran Tasić zajedno sa svojim saradnicima.

„Moram da kažem da sam izuzetno zadovoljan dinamikom izvođenja radova na izgradnji mini pič terena u Sakulama. Takođe i sami znate da je Sakule ranije imalo teren u veoma lošem stanju, koji nije bio u funkciji. Ovo je već drugi teren u Sakulama koji izgrađuje ova vlast i šalje vrlo jasnu poruku mladima da je nama zaista ta populacija u Sakulama izuzetno jako važna i bitna. Kad već govorimo o deci, moram da najavim da ćemo uraditi kompletnu rekonstrukciju dečijeg igrališta koje se nalazi u neposrednoj blizini škole, ali opet ne mogu da smetnem ni činjenicu da je Sakule ovog momenta veliko gradilište s obzirom da se izvode radovi i na rekonstrukciji kompletnog asfaltnog zastora kroz naseljeno mesto. Uporedo se rade radovi i na kompletnoj rekonstrukciji puta Baranda-Sakule, kao i radovi na putu Baranda-Idvorska raskrsnica,“ izjavio je nakon obilaska gradilišta Tasić.

Projekat većim delom finansira Opština Opovo uz dodatno sufinansiranje Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, a kako kažu nadležni, ovi sportsko rekretaivni tereni poslužiće kako za najmlađe, tako i za onu nešto stariju populaciju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije