Aleksandar Vučić posetio Opštinu Opovo: BRINEMO O OPOVU KAO I O SVAKOJ OPŠTINI U SRBIJI, PORUKA PREDSEDNIKA SRBIJE (VIDEO)

10/02/2019

BRINEMO O OPOVU KAO I O SVAKOJ OPŠTINI U SRBIJI, PORUKA PREDSEDNIKA SRBIJE

Opovo, 10. februar 2019;

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je posetio Opštinu Opovu u sklopu kampanje „Budućnost Srbije“ i obilaska Južnobanstaskog okruga.
Na platou ispred Doma zdravlja Opovo predsednik Srbije se obratio prisutnim građanima i rekao da će Republička vlada dati punu podršku u realizaciji projekata koji se planiraju na teritoriji Opštine Opovo. Kao prioritet Vučić je naveo smanjenje duga zdravstvene ustanove, dovođenje investitora i otvoranje fabrike koja će u Opovu zaposliti 200 do 300 radnika, kao i završetak puta Opovo – Debeljača.

Pored predsednika države u delegaciji su bili predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković, direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nedeljko Kovačević, direktor „Puteva Srbije“ Zoran Drobnjak i direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević.

Prilikom obilaska Doma zdravlja, Vučić je posetio odeljenje škole roditeljstva i najavio nova ulaganja u opovačku zdravstvenu ustanovu u vidu digitalizacije, nabavke ultra zvučnog aparata, nastavka na radovima dislociranja hitne pomoći u novu prostoriju i nabavke još jednog vozila hirne pomoći.

Nakon Doma zdravlja Vučić je obišao građevinske projekte između Opova i Barande, pešačko biciklističku stazu i put Opovo – Debeljača, gde ga je predsednik opštine dr Zoran Tasić upoznao sa dosadašnjom realizacijom ovih projekata. U konsultacijama sa predsednikom Pokrajinske vlade i direktorom „Puteva Srbije“ Vučić je dobio uverenje da će ovaj projekat biti završen do kraja godine.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić istakao je značaj posete predsednika Srbije i najavio nove projekte koji će se uz sufinansiranje Republike i Pokrajine realizovati u našo opštini.

Po završetku posete Opovu, predsednik Srbije je nastavio obilazak Južnobanatskog okruga posetom u Banatskom Novom Selu, a zatim Vršcu, Beloj Crkvi, Kovinu i Pančevu.

U NAREDNIM PRILOZIMA OPŠIRNIJE  O POSETI PREDSEDNIKA SRBIJE OPŠTINI OPOVU.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije