Snimanje internacionalnog filma u Opovu i Sefkerinu: DEATHCEMBER – HOROR NA LEDU

05/02/2019

DEATHCEMBER – HOROR NA LEDU

Opovo, 5. februar 2019;

Filmske kamere ponovo su u Opovu, a ovog puta razlog je snimanje internacionalnog projekta, koji se snima u 24 zemlje. U pitanju je omnibus u režiji 24 reditelja gde svaki od njih režira priču od nekoliko minuta koje će se kasnije uklopiti u jedan dugometražni film.

Naziv filma je „Deathcembar“ sa horor tematikom. Radnja filma se odvija u 24 dana do 25. decembra i proslave Božića, a svaki reditelj radi priču za jedan dan. kako saznajemo film će biti prikazan na jednom od svetskih festivala horor filma.

Režiju za ovu priču potpisuje Pančevac Milan Todorović, inače profesor na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a iza kamere je direktor fotografije Mark Vindon iz Australije, koji poslednjih par godina radi u Evropi.

Todorović ističe da se kompletan srpski deo filma radi na teritoriji naše opštine, prvog dana snimano je u Sefkerinu, a finalne scene na klizalištu u Opovu.

–  Za snimanje nam je trebalo klizalište, a nakon obilaska više lokacija vašu opštinu smo izabrali jer smo ovde našli najbolje uslove koji odgovaraju atmosferi cele priče. Želeo bih da kažem da je cela ekipa prezadovoljna uslovima i podrškom koju smo ovde dobili, kao nigde do sada, i sigurno ćemo i neki od narednih projekata raditi u Opovu, poručio je reditelj filma Milan Todorović.

Dve devojke provode ludu noć na žurci i onda odluče da izađu na klizalište, a tamo ih čeka iznenađenje… Toliko su nam rekli autori filma ne otkrivajući kraj.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije