Sportske igre Opovo 2018: SPORTSKI DAN ZA DECU ŠKOLSKOG UZRASTA

22/09/2018

u SPORT

SPORTSKI DAN ZA DECU ŠKOLSKOG UZRASTA
Opovo, 22. septembar 2018;
U organizaciji Škole sporta Opovo na terenima sportsko – rekreativnog centra održane su pete po redu Sportske igre Opovo 2018. Lep dan za takmičenje privukao je par stotina najmlađih sportista uzrasta 2007 – 2013. godište, koji su se takmičili u atletici, između dve vatre, malom fudbalu i rukometu.

Škola sporta Opovo okuplja decu sa teritorije opštine Opovo u cilju pravilnog fizičkog sazrevanja i sportskog napretka. Od 2014. godine organizuju manifestaciju Sportske igre gde pored članova Škole sporta učestvuju i drugi opštinski klubovi koji rade sa decom mlađeg uzrasta.

Pored dece iz Škole sporta, na ovogodišnjoj manifestaciji učestvovali su i mališani iz Škole fudbala „Sportiko“, Atletskog kluba „Spartak“ Opovo i Rukometnog kluba „Mladost“ Opovo.

Pobednici su nagrađeni zlatnim, srebrnim i bronzanim medaljama, kao i diplomama, a za sve učesnike bilo je obezbeđeno osveženje i užina.

Ispred organizatora manifestacije, koordinator Škole sporta Opovo Bojan Vasiljev izrazio je zadovoljstvo što se ova lepa sportska manifestacija nastavlja već petu godinu, masovnim odzivom dece i roditelja i zahvalio se lokalnoj samoupravi na podršci, kao i Udruženju „Inicijarive mladih Opovo“ i pekari M&N.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“

Fudbal: Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“

Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“ OPOVO, 4. maj 2024 – Fudbaleri Omladinca nastavljaju sa „rafalnom paljbom“ po protivničkim golmanima. U 17. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je dočekao Borac iz Pločice i zabeležio novu ubedljivu...

Sportski vikend: Fudbal u Sefkerinu i Sakulama

Sportski vikend: Fudbal u Sefkerinu i Sakulama

Fudbal u Sefkerinu i Sakulama   OPOVO, 4. maj 2024 – U nedelju nastupaju tri naša fudbalska kluba. Baranđani gostuju u Glogonju, Sefkerinci dočekuju Jugoslaviju iz Jabuke, dok su Sakuljani domaćini pančevačkom Voji Gačiću. Opovčani su meč 17. kola opštinske lige...

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

najnovije

najčitanije