Letnji program: FUTSAL, GALA KONCERT, MOTO SKUP, PASULJIJADA

07/06/2018

FUTSAL, GALA KONCERT, MOTO SKUP, PASULJIJADA
Opovo, 7. jun 2018;
Tokom letnjih meseci očekuje nas nekoliko standardnih manifestacija, ali i nekoh novih događaja u organizaciji Opštinske narodne biblioteke i Kulturnog centra Opovo.
Poslednje dekade ovog meseca, tačnije 22. juna, očekuje nas gala koncert pod nazivom „Čarolije muzike od filma do opere“, koji će se održati u velikoj sali Kulturnog centra Opovo. Publika će imati prilike da čuje klasična dela velikih kompozitora filmske muzike i bisere operske muzike u izvođenju solista Opere Narodnog
pozorišta u Beogradu.

Do kraja leta ONB Opovo planira još kulturnih događaja ali za sada još uvek je sve u fazi planiranja, tako da će se konkretnije o sadržajima i terminima znati do kraja juna.

U Sefkerinu 1. jula počinje drugi po redu omladinski turnir u futsalu „Marija Magdalina – Sefkerin 2018“ i trajaće do 14. jula kada će se odigrati finalne utakmice.

Od 10. do 12. avgusta planiran je tradicionalni moto skup u organizaciji Moto kluba „Fire Wheels“ iz Sefkerina. U pitanju je okupljanje bajkera iz cele Srbije i regiona, a tokom manifestacije, koja je otvorena za sve zainteresovane, održaće se svečani defile bajkera, bajkerske igre i dva koncerta na kojima će nastupiti grupe Vremeplov (10. avgust) i Rajko i Živi zid / Misery (11. avgust).

Kraj avgusta je termin kada se održava „Pasuljijada 2018“ još jedna tradicionalna manifestacija u Sefkerinu u organizaciji Udruženja „Tata i sinovi“.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije