Kulturni centar Opovo: VELIKI APLAUZ ZA „VOLI ME DO KRAJA“ (VIDEO)

08/12/2017

VELIKI APLAUZ ZA „VOLI ME DO KRAJA“
Opovo, 08. decembar 2017;
[vsw id=”5srD7xSwpF4″ source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Kada se susretnu raspoloženi glumci i raspoložena publika rezultat je dobra pozorišna predstava. Dvanaesta po redu u ovogodišnjem pozorišnom repertoaru, predstava „Voli me do kraja“ ispunila je očekivanja. Karte su rasprodate nekoliko dana pre zakazanog termina, a aplauzi i smeh iz publike pokazali su da je komedija Igora Damnjanovića dobro prihvaćena od strane Opovčana.

Pre početka predstave, glumce Mirku Vasiljević, Ivana Zekića i Nemanju Janičića, kao i direktorku Opštinske narodne biblioteke i Kulturnog centra Opovo Katarinu Nikolić Ralić primio je u svom kabinetu predsednik opštine dr Zoran Tasić gde su u neformalnom razgovoru pričali o lokalnoj kulturnoj sceni i pozorišnim aktivnostima, novim projektima glumaca i filmu.

Ivan Zekić je dobro poznat filmskoj publici, a i nije mu prvi put da je u našoj opštini jer je učestvovao u snimanju filma „Montevideo, vidimo se“ i seriji „Senke nad Balkanom“ u Baranda film studiju. Takođe, ne pravi razliku između malih i velikih scena.

– Trudim se da predstavu odigram onoliko dobro koliko i na premijeri tako da mi mesto gde igram ne predstavlja neku razliku. Jedini je problem ako je sala u lošem stanju, nema grejanja, što sigurno utiče i na glumce. Ovde kod vas je sve novo i sala je topla, tako da je sve kako treba. U Barandi sam radio svoja dva najznačajnija projekta u karijeri, oba su vezana za vašu opštinu i lepe uspomene me vezuju za Barandu i Opovo, od broda u kukuruzu pa do sjajnih druženja u lovačkom domu, izjavio je popularni glumac za naš portal.

Direktorka ONB Opovo Katarina Nikolić Ralić je izrazila zadovoljstvo ovogodišnjim pozorišnim repertoarom i odzivom publike, kao i saradnjom sa lokalnom samoupravom u kreiranju kulturnih aktivnosti.

– Moram da istaknem da je do realizacije ove pozorišne predstave došlo ličnim angažovanjem predsednika opštine Zorana Tasića. Do kraja godine očekuje nas još jedna pozorišna predstava, a u narednoj godini mogu najaviti takođe bogat kulturni program i u Galeriji „Jovan Popović“ i u Kulturnom centru Opovo, od raznih izložbi, koncerata do pozorišnih predstava i bioskopskih projekcija, najavila je direktorka opovačke kulturne ustanove.

Komedija „Voli me do kraja“ je urnebesna, humoristička – crnohumorna predstava koja govori o mladom bračnom paru i njihovom životu punom ljubomore. Priča o različitim doživljajima ljubavi, života i preljube, zasnovana na intrigama žene koja ima muža i ljubavnika. Kratki zapleti koji se brzo smenjuju daju predstavi dinamičnu notu i drže pažnju publici.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije