GG Milorad Soldatović: NAŠA IDEOLOGIJA SE ZOVE OPŠTINA OPOVO

06/03/2014

NAŠA IDEOLOGIJA SE ZOVE OPŠTINA OPOVO
DSC_0124 - CopyOpovo, 06. mart 2014
Kao građansko – lokalna politička opcija nemamo pravo na ideologiju, poruka je skupa članova Grupe građana „Milorad Soldatović“. U objektu lovačkog doma u Opovu, večeras su se okupili aktivisti ovog građanskog političkog pokreta i najbrojnije odborničke grupe u lokalnom parlamentu.
– Izuzetno mi je zadovoljstvo što mogu da kažem da smo u ovim turbulentnim političkim vremenima ostali jedinstveni sa dovoljno političkog uticaja da i dalje kreiramo lokalnu politiku, rekao je u uvodnom izlaganju Milorad Soldatović, vođa ove grupacije koja kontinuirano traje preko13 godina. Svedoci smo stalnih promena i prelazaka u odborničkim grupama, dok naša ostaje i dalje kompaktna. To je činjenica koja nam daje garancije za budućnost.
Soldatović je još jednom istakao da je njihova grupa građana lišena svih političkih ideologija i kao primarni programski cilj naveo prosperitet lokalne zajednice
DSC_0127 - Copy– Naša ideologija zove se Opština Opovo, naglasio je Soldatović. I upravo zbog toga, kao mala sredina, uvek smo se „naslanjali“ na vladajuće partije u Republici i Pokrajini. Ne zato da bi dobijali političke poene, već zato što smo pragmatični i što je to u interesu naše sredine i naših građana.
Mada je Grupa građana „Milorad Soldatović lokalna politička organizacija, koja ne učestvuje na republičkim izborima, na skupu je bilo reči i o predstojećim parlamentarnim izborima i davanju podrške. Zaključak nakon razgovora je, da  ne obojeni ideologijama, i uvek se u interesu građana naslanjamo na velike stranke, stranke u vlasti od kojih možemo da očekujemo konkretnu pomoć, a bez prava na bavljenje “visokom” politikom,  u skladu sa dosadašnjom strategijom pokreta, preporučujemo članovima  DSC_0130 - CopyGG „Milorad Soldatović“ da glasaju u interesu razvoja svoje opštine.
DSC_0138 - Copy

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije